Jykes Kiinteistöt Oy on toteuttanut useita hankkeita eri puolilla Jyväskylän seutua. Näissä hankkeissa on joko saneerattu olemassa olevia tiloja tai rakennetettu uusia tiloja tuotanto- ja toimistokäyttöön. Tilat on räätälöity niihin sijoittuvien yritysten tarpeidenmukaisesti.


Moventas Wind Oy

Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu ja vuonna 2008 valmistunut 16 200 neliömetrin tuuliturbiinivaihdetehdas Eteläportin alueella. Tuuliturbiini- ja teollisuusvaihteita valmistava Moventas on Keski-Suomen suurimpia yrityksiä.

www.moventas.com


John Crane Safematic Oy

Asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu 4 360 neliömetrin toimitila Muu-ramen pohjoispuolella valmistui vuonna 2007. John Crane on osa maailman-laajuisesti toimivaa Smiths Group -teknologiakonsernia. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa tiivistämisjärjestelmiä ja niihin liittyviä tuotteita pääosin paperi-, sellu-, öljy-,kaasu-, kemian-, lääke- ja kaivosteollisuuden tarpeisiin.

www.johncrane.fi


Transpoint Oy

Asiakkaan toiveiden pohjalta toteutettu 7 725 neliömetrin terminaali Palokärjen yrityspuistoalueella valmistui vuonna 2007. Transpoint on logistiikan asiantuntija, jonka palvelut kattavat kappaletavaraliikenteen, jossa kuljetetaan pääasiassa paketti- ja lavatavaralähetyksiä, mutta myös osa- ja kokokuormalähetyksiä.

www.transpoint.fi


Kivääritehtaan alue

Neljästä suojellusta rakennuksesta koostuva entinen tehdasalue, jonka Jykes Kiinteistöt osti vuonna 1999 ja saneerasi ja kehitti uudenaikaiseksi työpaikka-alueeksi. Kivääritehtaan 16 000 neliömetrin tiloissa toimii tänä päivänä n. 40 yritystä, joissa on lähes 1000 työntekijää.


Amiraali Yrityssatama

Jykes Kiinteistöt Oy kehitti yhteistyössä Rakennusliike Vaajakosken Rakennuspalvelun kanssa SOK:n entisen tehdasalueen vetovoimaiseksi työpaikka-alueeksi. Entinen tulitikkutehdas, kalustetehdas ja harjatehdas on saneerattu pääosin toimistokäyttöön. Rakennusten tilat ovat yhteensä 12.000 m2.


Starttitilat

Starttitilat on Jykes Kiinteistöt Oy:n kehittämä tilakonsepti alkaville tuotantoyrityksille. Vuonna 2006 Palokärjen alueelle toteutettiin 830 neliömetrin toimitilaympäristö, joka palvelee erityisesti pienten tuotannollisten kasvuyritysten tarpeita. Hallin tilat ovat 100–200 neliömetrin suuruisia ja ne ovat helposti muunneltavissa yritysten tarpeiden mukaisesti. Ideana on luoda ympäristö, jossa työskentelee useita aloittavia pienyrittäjiä, jotka pystyvät verkostoitumaan toistensa kanssa.